Algemene informatie

Fit4you2 (al ruim 15 jaar een begrip in Heemskerk) is een laagdrempelig vitaliteitscentrum met als missie klanten begeleiden en adviseren naar een optimale kwaliteit van leven. Het centrum is professioneel, persoonlijk, toegankelijk.... 'for-you-too'! Het is een centrum met een sociaal hart waar iedereen terecht kan om fit te worden en te blijven en waar wij u helpen de balans te vinden tussen fysiek en mentaal!

Op dit moment hebben wij 26 verschillende nationaliteiten bij ons sporten en de spreektaal is Nederlands! Een beperking of culturele achtergrond, het mag geen belemmering zijn om gezellig te sporten en advies te krijgen. Het team van Fit4you2 kan u begeleiden bij fitness en groepslessen.

Daarnaast hebben wij bij Fit4you2 alle kennis in huis voor persoonlijk advies op gebied van gewichtsbeheersing en dieetadvies.

Onze fysiotherapeuten kunnen advies en ondersteuning bieden bij lichamelijke klachten en blessures. Wij hebben met de meeste zorgverzekeringen een contract afgesloten.

Contactinformatie

oude bibliotheek bij Europaplein 0251-23 37 83Beneluxlaan 2051966WJ Heemskerk www.fit4you2.nlLaatste controle: juni 2020

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden

Openingstijden

Hulpaanbod

Fit4you2 Fysio

Fysiotherapie praktijk Fit4you2 is gevestigd in het fitness/gezondheids centrum Fit4you2 in Heemskerk. Mensen kunnen hier terecht voor fysio behandelingen en daarnaast voor (medisch) fitness, groepslessen, voeding/dieet advies, er is een infrarood sauna en zonnebank en massagepraktijk Kosha voor ontspannings-, zwangerschaps- stoel massage.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Fysiotherapeut Gezondheidscentrum
Vergelijk hulpaanbod