Algemene informatie

Humanitas is een professionele vrijwilligersorganisatie. Humanitas biedt tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, detentie, eenzaamheid, verlies en thuisadministratie. Belangrijke waarden in ons werk zijn gelijkwaardigheid, regie over eigen leven, betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor jezelf en voor een ander. We zijn er voor iedereen, ongeacht levensovertuiging, leeftijd en cultuur.

Contactinformatie

Buurthuis het Spectrum 06-35 11 34 35Lauraplein 11961GP Heemskerk www.humanitas.nlLaatste controle: juli 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Hulpaanbod

Activerend huisbezoek

Activerend huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan meer contacten met anderen. Een vrijwilliger (je maatje) stimuleert je om de weg te vinden naar oude en nieuwe vrienden, familieleden en kennissen en helpt je om een sociaal netwerk op te bouwen.

Maatjes GGZ

Maatjes GGZ ondersteunt mensen met een psychische kwetsbaarheid. Samen ondernemen om iets aan eenzaamheid en het isolement te doen

Maatjes immigranten

Deze activiteit richt zich op het laten participeren van immigranten d.m.v. één op één ondersteuning door vrijwilligers. De vrijwilliger stimuleert je met het opbouwen van een sociaal netwerk en het deelnemen aan de samenleving.

Telefooncirkel

Elke morgen een belletje: dat geeft een veilig gevoel en is gezellig

Vriendschappelijk huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z'n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Vrijwilligersorganisatie Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod